Sklopljen okvirni sporazum za kombinirano kolektivno osiguranje od posljedica nezgode

Središnji državni ured za središnju javnu nabavu proveo je otvoreni postupak javne nabave za uslugu kombiniranog kolektivnog osiguranja od posljedica nezgode, evidencijski broj 4/2024 te je sklopio s odabranim ponuditeljem HOK - OSIGURANJE d.d., Capraška ulica 6, Zagreb, Okvirni sporazum broj 4/2024 za usluge kombiniranog kolektivnog osiguranja od posljedica nezgode.

Okvirnim sporazumom utvrđuju se uvjeti za sklapanje ugovora o nabavi usluge kombiniranog kolektivnog osiguranja osoba od posljedica nezgode između odabranog ponuditelja i Ministarstva pravosuđa, uprave i digitalne tranzicije, kao obveznika središnje javne nabave. Okvirni sporazum sklopljen je na dvije godine i traje do 2026. godine. Okvirni sporazum s uputama za sklapanje pojedinačnih ugovora o nabavi nalaze se u rubrici https://sredisnjanabava.gov.hr/usluge-osiguranja/514
 
Na mrežnim stranicama Ministarstva pravosuđa, uprave i digitalne tranzicije na sljedećoj poveznici: https://mpudt.gov.hr/pristup-informacijama-6341/polica-osiguranja/polica-osiguranja-2024-godine/27754 nalazi se Polica osiguranja od nezgode, Protokol o prijavi štete iz osiguranja od nezgode te Hodogram prijave i obrade šteta.



Pisane vijesti