Prezentacija o načinu pripreme i elektroničke dostave ponuda

U petak, 28. kolovoza 2015.g., u 10:00 sati za sve zainteresirane gospodarske subjekte bit će organizirana prezentacija o načinu pripreme i elektroničke dostave ponuda.

Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o javnoj nabavi (NN br. 83/13) propisano je da su zainteresirani gospodarski subjekti od 01. siječnja 2015. godine u postupcima središnje javne nabave koje provodi Državni ured obvezni elektronički dostavljati ponude.

U petak, 28. kolovoza 2015.g., u 10:00 sati, u prostorijama Državnog ureda na adresi Ulica Ivana Dežmana 6/II, Zagreb, za sve zainteresirane gospodarske subjekte bit će organizirana prezentacija na kojoj će biti demonstriran način pripreme i elektroničke dostave ponuda. Trajanje radionice je 60 minuta.

Zainteresirani gospodarski subjekti obvezni su dolazak svojih predstavnika (1 - 2 osobe) najaviti na adresu elektroničke pošte: info@sredisnjanabava.hr Prijave se zaprimaju do popunjavanja predviđenog broja, najviše 20 osoba. U slučaju više zainteresiranih osoba isti će dobiti obavijest o novom roku održavanja.


Pisane vijesti