Objavljen postupak javne nabave

Postupak javne nabave motornih vozila putem operativnog leasinga s ostatkom vrijednosti započeo je 13. lipnja 2017. godine slanjem obavijesti u Elektronički oglasnik javne nabave Republike Hrvatske.

Središnji državni ured za središnju javnu nabavu objavio je postupak javne nabave motornih vozila putem operativnog leasinga za obveznika središnje javne nabave – Ministarstvo obrane.

Otvorenim postupkom nabave nabavlja se ukupno 305 vozila kojima će se, većim dijelom, zamijeniti vozila za koja ističu ugovori o operativnom leasingu, te manjim dijelom vozila koja su radi dotrajalosti rashodovana. Ugovori o leasingu sklapat će se na četiri godine. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 47.860.000,00 kn (bez PDV, uključeno PPMV). U cijenu najma vozila uključeno je održavanje, gume za vozila, te zamjena i čuvanje.

Cjelokupna dokumentacija o nabavi dostupna je u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske (broj objave: 2017/S 0F2-0011910) i internetskim stranicama Središnjeg državnog ureda.

Rok za dostavu ponuda je 14. srpnja 2017. godine do 13:00 sati.

Pisane vijesti