TAIEX-REGIO MultyCountry Workshop on the Implementation of Contract Registers and Use of Data in E-procurement Systems

Radionica je održana dana 13. travnja 2018. godine u organizaciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji s Europskom komisijom.

Predstavnici Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu sudjelovali su 13. travnja 2018. godine na međunarodnoj radionici TAIEX-REGIO MultyCountry Workshop on the Implementation of Contract Registers and Use of Data in E-procurement Systems u organizaciji Europske komisije i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Cilj radionice bio je prezentiranje informatičkog rješenja za registar ugovora u RH i njegovih funkcionalnosti, integracija sa drugim bazama podataka u javnoj nabavi te sustavom javne nabave u cjelini te razmjena iskustava u razvoju takvih sustava u drugim zemljama EU te zemljama kandidatima. U radu radionice sudjelovali su stručnjaci iz Slovenije, Portugala i Italije, a zamjenica državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu je u okviru panela vezanog za Implementaciju registra ugovora prezentirala prednosti novog koncepta Registra ugovora i njegove učinke na sustav središnje javne nabave

Pisane vijesti