Obavijesti i upute kandidatima - stručno osposobljavanje

Obavijesti i upute kandidatima koji su se javili na javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Državni ured za središnju javnu nabavu

 OBAVIJESTI I UPUTE KANDIDATIMA KOJI SU SE JAVILI NA JAVNI POZIV
ZA PRIJAM NA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE BEZ ZASNIVANJA RADNOG ODNOSA
U DRŽAVNI URED ZA SREDIŠNJU JAVNU NABAVU
 
 
Testiranje kandidata koji su se javili na Javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Državni ured za središnju javnu nabavu, sastoji se od provjere znanja engleskog jezika i provjere znanja rada na računalu.
 
Testiranje iz provjere znanja rada na računalu i znanja engleskog jezika održat će se u ponedjeljak, 15. prosinca 2014. godine, u prostorijama Ministarstva uprave, Maksimirska 63, Zagreb, u 10 sati, u dvorani u prizemlju Ministarstva.
 
Kandidati trebaju doći na bočni ulaz zgrade Ministarstva, gdje će se vršiti identifikacija.
 
Testiranje će započeti u 10 sati pa se kandidati mole da dođu na vrijeme, jer u slučaju kašnjenja neće moći pristupiti testiranju.
 
Kandidatima koji imaju pravo pristupa testiranju smatraju se oni kojima nije poslana  obavijest o neispunjavanju uvjeta.
 
Razgovori s kandidatima održat će se naknadno, ovisno o rezultatima testiranja, o čemu će kandidati koji zadovolje na testiranju biti obaviješteni pravodobno/naknadno.
 
Izvori za pripremanje kandidata za testiranje i upute nalaze se ovdje.


Pisane vijesti