Postupak objedinjene javne nabave usluga u pokretnoj elektroničkoj komunikacijskoj mreži i opreme za korištenje tih usluga (ev.br. 1/2020)

Slika /slike/Nabavne kategorije/Usluge mobilne telefonije.jpg

Usluge u pokretnoj elektroničkoj komunikacijskoj mreži i opreme za korištenje tih usluga, ev.br. 1/2020 - istraživanje tržišta i poziv na sastanak

Središnji državni ured za središnju javnu nabavu poziva zainteresirane gospodarske subjekte na tehničko savjetovanje vezano uz otvoreni postupak javne nabave usluga u pokretnoj elektroničkoj komunikacijskoj mreži i opreme za korištenje tih usluga (ev.br. 1/2020).
 
Sukladno odredbama Zakona o javnoj nabavi, članak 198., stavak 1. i stavak 2., Središnji državni ured provodi istraživanje tržišta, sa svrhom pripreme navedene nabave i informiranja gospodarskih subjekata.
 
Slijedom iskustava prethodnog postupka, pripremljen je nacrt Dokumentacije o nabavi, sa tehničkim specifikacijama i ostalim prilozima, koja se može dobiti na uvid nakon prijave za savjetovanje.
 
Tijekom savjetovanja očekuju se argumentirane primjedbe i prijedlozi kojima će se spriječiti eventualna ograničenja za nuđenje modela te primjedbe i prijedlozi koji mogu povećati funkcionalnosti i kvalitetu opreme, u okviru osiguranih proračunskih sredstava.
 
Sastanak sa zainteresiranim gospodarskim subjektima će se održati 17. ožujka 2020. godine u 10:00h, u prostorijama Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu, Ulica Ivana Lućića 8, Zagreb.
 
Za sudjelovanje na tehničkom savjetovanju, obavezna je prijava na: mobilna@sredisnjanabava.hr . Na istu adresu se šalju i pismeni prijedlozi i primjedbe.

Pisane vijesti