Sastanak sa zainteresiranim gospodarskim subjektima

Slika /slike/Nabavne kategorije/Računala2.jpg

U svrhu pripreme postupka javne nabave računala i računalne opreme, dana 21. veljače 2019. godine održati će se sastanak sa zainteresiranim gospodarskim subjektima.

Temeljem Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine, broj 120/16), članka 27. Zakona o ustrojstvu i djelokrugu ministarstava i drugih središnjih tijela državne uprave (Narodne novine, br. 93/16 i 104/16) i Odluke o nabavnim kategorijama (Narodne novine, br. 64/16), Središnji državni ured za središnju javnu nabavu, kao Naručitelj, priprema provedbu postupka javne nabave – računala i računalne opreme.

Sukladno članku 8. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi (Narodne novine, br. 101/17) pozivaju se zainteresirani gospodarski subjekti na sastanak koji će se održati 21. veljače 2019. godine, u 14:00 sati u dvorani za sastanke Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu, ulica Ivana Lučića 8/II, Zagreb. Molimo gospodarske subjekte da dolazak svojih predstavnika i sudjelovanje najave najkasnije do 20. veljače 2019. godine na adresu e-pošte racunala@sredisnjanabava.hr

Ujedno, skrećemo pažnju kako je Nacrt dokumentacije o nabavi objavljen na EOJN RH na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima te Vam prilažemo poveznicu na navedeno https://eojn.nn.hr/Oglasnik/  kao i na internetskim stranicama Središnjeg državnog ureda.
 Pisane vijesti