Sklopljeni okvirni sporazumi za Elektroničke komunikacijske usluge u nepokretnoj mreži i oprema

Slika /slike/Nabavne kategorije/Usluge fiksne telefonije.jpg

Središnji državni ured za središnju javnu nabavu sklopio je u veljači i travnju 2024. godine okvirne sporazume u postupku nabave Elektroničke komunikacijske usluge u nepokretnoj mreži i oprema

Središnji državni ured za središnju javnu nabavu sklopio je okvirne sporazume u veljači i travnju 2024. godine za postupak Elektroničke komunikacijske usluge u nepokretnoj mreži i oprema, ev.br. 6/2023, u trajanju od 3 godine, a kojim su obuhvaćeni obveznici središnje javne nabave te javni naručitelji prema Zaključku Vlade Republike Hrvatske od 7. prosinca 2020. godine. U ovaj postupak su također bile uključene i zdravstvene ustanove iz Odluke Vlade RH od 4. studenog 2022. godine. 

U navedenom postupku skopljeno je 14 okvirnih sporazuma vrijednosti 11. 371.133,42 eura bez PDV-a, odnosno 14.213.905,53 eura s PDV-om.

Ostali detalji kao što je popis korisnika po grupama i Okvirni sporazumi s pripadajućim uputama, nalaze se u rubrici Okvirni sporazumi - Elektroničke komunikacijske usluge u nepokretnoj mreži i oprema.
 

Pisane vijesti