Tableti za Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Slika /slike/Nabavne kategorije/Računala2.jpg

Tableti za Ministarstvo znanosti i obrazovanja- istraživanje tržišta i poziv na sastanak

U sklopu II. faze projekta "Podrška provedbi Cjelovite kurikularne reforme", a koji se provodi u sklopu Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ Europskog socijalnog fonda, Središnji državni ured za središnju javnu nabavu za potrebe Ministarstva znanosti i obrazovanja, priprema postupak javne nabave tableta, za sljedeću školsku godinu.  
 
Sukladno Zakonu o javnoj nabavi, članku 198. stavak 1 i 2, Središnji ured provodi istraživanje tržišta, sa svrhom pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata.
 
Slijedom iskustava prethodnog postupka, pripremljena je Dokumentacija o nabavi, sa tehničkom specifikacijom i ostalim prilozima, koju možete dobiti na uvid nakon prijave za savjetovanje.
 
Tijekom savjetovanja očekujemo argumentirane primjedbe i prijedloge kojima će se spriječiti eventualna ograničenja za nuđenje modela te primjedbe i prijedloge koji mogu povećati funkcionalnosti i kvalitetu opreme, u okviru projekta i osiguranih sredstava.
 
Sastanak sa zainteresiranim subjektima na tržištu će se održati 20.12.2019., u 10:00 sati, u prostorijama Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu, ulica Ivana Lučića 8.
 
Za sudjelovanje na savjetovanju vezano uz istraživanje tržišta, obavezna je prijava na tabletMZO@sredisnjanabava.hr.

Na istu adresu možete slati pismene prijedloge i primjedbe.



Pisane vijesti