Uredba o unutarnjem ustrojstvu i Odluka o davanju ovlasti

Slika /slike/Pristup informacijama/Zakoni i dokumenti.jpg

Vlada Republike Hrvatske donijela je Uredbu o unutarnjem ustrojstvu Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu i Odluku o davanju ovlasti.

Na sjednici održanoj 14. lipnja 2017. godine Vlada Republike Hrvatske donijela je Uredbu u unutarnjem ustrojstvu Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu kojom se usklađuje terminologija sukladno izmjenama propisanim Zakonom o ustrojstvu i djelokrugu ministarstava i drugih središnjih tijela državne uprave (Narodne novine, broj 93/16 i 104/16) te se usklađuje opis poslova s terminologijom novog Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine, broj 120/16).

Također, na sjednici održanoj 14. lipnja 2017. godine Vlada Republike Hrvatske donijela je Odluku o davanju ovlasti kojom je ovlastila Središnji državni ured za provedbu postupaka javne nabave za javne naručitelje koji su proračunski korisnici državnog proračuna osim proračunskih korisnika državnog proračuna koji se nalaze na razdjelu Ministarstva zdravstva, Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje i Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Postupci središnje javne nabave za te naručitelje obuhvaćaju sljedeće nabavne kategorije:

  • elektroničke komunikacijske usluge u pokretnoj mreži i oprema za korištenje tih usluga

  • opskrba električnom energijom

  • poštanske usluge



Pisane vijesti