Objavljen postupak javne nabave

Slika /slike/Nabavne kategorije/Usluge osiguranja.jpg

Postupak javne nabave usluga osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko osiguranja započeo je slanjem obavijesti u Elektronički oglasnik javne nabave Republike Hrvatske.

Središnji državni ured za središnju javnu nabavu objavio je postupak javne nabave usluga obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko osiguranja s ciljem sklapanja okvirnog sporazuma s jednim gospodarskim subjektom na razdoblje od dvije (2) godine. Temeljem okvirnog sporazuma korisnici će sklapati pojedinačne ugovore o javnoj nabavi, sukladno iskazanim potrebama.

Predmet nabave je nabava usluge osiguranja vlasnika, odnosno korisnika vozila od odgovornosti za štete nanesene trećim osobama (obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti) i usluga kasko osiguranja sukladno tehničkim specifikacijama i ostalim traženim uvjetima naznačenima u Dokumentaciji o nabavi te se provodi prema dvije grupe predmeta nabave, osobni automobili te teretna i ostala vozila s ukupno procijenjenom vrijednosti nabave od 20.000.000,00 kuna za dvogodišnje razdoblje.

Cjelokupna dokumentacija dostupna je u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske (broj objave: 2017/S 0F2-0013923) i internetskim stranicama Središnjeg državnog ureda.

Rok za dostavu ponuda je 03. kolovoza 2017. godine do 13:00 sati.

Pisane vijesti