Sastanak sa zainteresiranim gospodarskim subjektima

Slika /slike/Nabavne kategorije/Licence.jpg

Središnji državni ured za središnju javnu nabavu priprema provedbu postupka javne nabave licenci za Oracle-ove proizvode i usluge te poziva sve zainteresirane gospodarske subjekte.

Temeljem članka 8. Uredbe o unutarnjem ustrojstvu Državnog ureda za središnju javnu nabavu (Narodne novine, broj 3/15), članka 27. Zakona o ustrojstvu i djelokrugu ministarstava i drugih središnjih tijela državne uprave (Narodne novine, broj 93/16 i 104/16) i Odluke o nabavnim kategorijama (Narodne novine, broj 64/16), Središnji državni ured za središnju javnu nabavu, kao Naručitelj, priprema provedbu postupka javne nabave licenci za Oracle-ove proizvode i usluge. Korisnici su središnja tijela državne uprave (obveznici središnje javne nabave) te drugi javni naručitelji prema zaključku Vlade Republike Hrvatske.

Pozivaju se zainteresirani gospodarski subjekti na sastanak sa ciljem istraživanja tržišta (tehničke konzultacije) koji će se održati 07. lipnja 2017. godine, u 9:00 sati u dvorani za sastanke Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu, ulica Ivana Lučića 6-8/II, Zagreb.

Molimo pozvane gospodarske subjekte da dolazak svojih predstavnika i sudjelovanje najave najkasnije do 06. lipnja 2017. godine na adresu e-pošte info@sredisnjanabava.hr ili telefaksom na broj: 01/4599-844.

Molimo prijaviti do dva predstavnika (navesti njihovo ime i prezime, funkciju, telefonski broj i adresu e-pošte).



Pisane vijesti