Sklopljen okvirni sporazum za kombinirano kolektivno osiguranje od posljedica nezgode

Slika /slike/Pristup informacijama/Financijski dokumenti.jpg

Središnji državni ured za središnju javnu nabavu proveo je otvoreni postupak javne nabave za uslugu kombiniranog kolektivnog osiguranja od posljedica nezgode, evidencijski broj 4/2024 te je sklopio s odabranim ponuditeljem HOK - OSIGURANJE d.d., Capraška ulica 6, Zagreb, Okvirni sporazum broj 4/2024 za usluge kombiniranog kolektivnog osiguranja od posljedica nezgode.

Okvirnim sporazumom utvrđuju se uvjeti za sklapanje ugovora o nabavi usluge kombiniranog kolektivnog osiguranja osoba od posljedica nezgode između odabranog ponuditelja i Ministarstva pravosuđa, uprave i digitalne tranzicije, kao obveznika središnje javne nabave. Okvirni sporazum sklopljen je na dvije godine i traje do 2026. godine. Okvirni sporazum s uputama za sklapanje pojedinačnih ugovora o nabavi nalaze se u rubrici https://sredisnjanabava.gov.hr/usluge-osiguranja/514
 
Na mrežnim stranicama Ministarstva pravosuđa, uprave i digitalne tranzicije na sljedećoj poveznici: https://mpudt.gov.hr/pristup-informacijama-6341/polica-osiguranja/polica-osiguranja-2024-godine/27754 nalazi se Polica osiguranja od nezgode, Protokol o prijavi štete iz osiguranja od nezgode te Hodogram prijave i obrade šteta.



Pisane vijesti