Javni natječaj za prijam u državnu službu - obavijest o rezultatima natječaja

Slika /slike/zapošljavanje.jpg

Natječaj za prijam u državnu službu u Središnjem državnom uredu za središnju javnu nabavu na neodređeno vrijeme objavljen u Narodnim novinama broj 120 od 21. prosinca 2016. godine.  

Nakon provedenog javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme, objavljenom u Narodnim novinama 120/16 od 21. prosinca 206. godine, kao i na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ministarstva uprave, te Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu, u dijelu koji se odnosi na radno mjesto Stručnog suradnika u Državnom uredu za središnju javnu nabavu, Sektoru za pripremu postupka i upravljanje nabavnim kategorijama, Službi za planiranje i upravljanje nabavnim kategorijama, komisija je donijela odluku o izboru kandidata, vodeći računa o bodovima ostvarenim na testiranju te na intervjuu. Rješenja o prijamu izabranih kandidata poslana su pisanim putem svim kandidatima koji su pristupili testiranju.

Zahvaljujemo svim kandidatima/kinjama koji/e su se prijavili na javni natječaj i sudjelovali u postupku izbora kandidata. Za eventualne upite slobodni ste obratiti nam se na navedene kontakte: broj telefona: 01/4599-834, 01/4599-883 ili adresu elektoničke pošte kadrovska@sredisnjanabava.hr


 

Pisane vijesti