Obavijesti i upute kandidatima - stručno osposobljavanje

Obavijesti i upute kandidatima koji su se javili na javni poziv za prijam na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Državni ured za središnju javnu nabavu.

OBAVIJESTI I UPUTE KANDIDATIMA KOJI SU SE JAVILI NA JAVNI POZIV
ZA PRIJAM NA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE BEZ ZASNIVANJA RADNOG ODNOSA
U DRŽAVNI URED ZA SREDIŠNJU JAVNU NABAVU
 
Za kandidate koji su se javili na Javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Državni ured za središnju javnu nabavu, a ispunili su formalne uvjete iz Javnog poziva, provest će se testiranje koje se sastoji od provjere znanja iz poznavanja rada na računalu (rad u programu Excel).
 
Testiranje će se održati u utorak, 1. prosinca 2015. godine, u prostorijama Ministarstva uprave, Maksimirska 63, Zagreb, u 10 sati, u dvorani u prizemlju Ministarstva.
 
Kandidati trebaju doći na bočni ulaz zgrade Ministarstva, gdje će se vršiti identifikacija.
 
Testiranje će započeti u 10 sati pa se kandidati mole da dođu na vrijeme, jer u slučaju kašnjenja neće moći pristupiti testiranju.
 
Kandidati koji imaju pravo pristupa testiranju navedeni su u popisu iz priloga.
 
Razgovori s kandidatima održat će se naknadno, ovisno o rezultatima testiranja, o čemu će kandidati koji zadovolje na testiranju biti obaviješteni pravodobno/naknadno.
 
Popis kandidata koji su ispunili formalne uvjete iz Javnog poziva i koji imaju pravo pristupa testiranju, izvori za pripremanje kandidata za testiranje i upute nalaze se ovdje.


Pisane vijesti