Objavljen postupak javne nabave

Slika /slike/Nabavne kategorije/Usluge ispisa.jpg

Postupak javne nabave usluga ispisa započeo je 12. lipnja 2017. godine slanjem obavijesti u Elektronički oglasnik javne nabave Republike Hrvatske.

Središnji državni ured za središnju javnu nabavu objavio je postupak javne nabave usluga ispisa s ciljem sklapanja okvirnog sporazuma s jednim gospodarskim subjektom na razdoblje od dvanaest (12) mjeseci, za 24 obveznika središnje javne nabave. Temeljem okvirnog sporazuma korisnici će sklapati pojedinačni ugovor o javnoj nabavi, sukladno iskazanim potrebama.

Predmet nabave predstavljaju usluge ispisa i to putem najma uređaja i programa za upravljanje ispisom, s uključenim održavanjem i potrošnim materijalom, te s naglaskom na optimizaciju ispisa. Postupak se provodi prema 5 grupa predmeta nabave, s ukupno procijenjenom vrijednosti nabave od 17.500.000,00 kuna za četverogodišnje razdoblje.

Cjelokupna dokumentacija dostupna je u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske (broj objave: 2017/S 0F2-0011771) i internetskim stranicama Središnjeg državnog ureda.

Rok za dostavu ponuda je 27. srpnja 2017. godine do 13:00 sati.

Pisane vijesti